Trivire heeft door te automatiseren toegang tot 100 procent accurate data

Industry
Facilitaire dienstverlening

Trivire is een woningcorporatie die huizen en appartementen verhuurt en onderhoudt. Om de onderhoudskosten door te kunnen voeren in het systeem wordt er een overboeking van 1 euro gemaakt in de boekhoudsoftware, Microsoft Dynamics. Zodra de werkelijke factuur binnengekomen is, moet de financiële afdeling die factuur aanpassen naar de uiteindelijke kosten. Yarado heeft dit proces geautomatiseerd en wisselt de geschatte kosten van de initiële input met de werkelijke kosten van de factuur. Hier hoeft niemand zich meer mee te bemoeien.

Yarado impact in cijfers

300

uur bespaard per jaar

10%

meer tijd overgehouden per werknemer

100%

accurate datainvoer

Trivire kan het administratieve proces rondom de facturen nu loslaten. Daardoor werknemers meer tijd over en ervaren ze minder werkdruk.

Voor de klanten van Trivire is het prettig dat dit process door Yarado overgenomen is. De focus komt nu meer op de huurders te liggen en ook wordt de data van de huizen gebruikt om bewoners comfortabeler te laten wonen.

Trivire heeft door te automatiseren toegang tot 100 procent accurate data

Zodra Trivire een onderhoudsfactuur binnenkrijgt met de gemaakte kosten, moeten ze de eerste overboeking van de geschatte kosten rechttrekken door de user interface van Microsoft Dynamics te gebruiken. Deze handmatige taak is vrij gemakkelijk uit te voeren, maar zeer repetitief en frustrerend. Wanneer dit herhaaldelijk gedaan wordt, resulteert het daarnaast in verkeerde handelingen en fouten. Financiële data is daardoor inaccuraat, wat leidt tot een onjuiste rapportering en onbetrouwbare inzichten.

Voordat Trivire aan de slag ging met Yarado moesten de Trivire-werknemers enkele handmatige acties uitvoeren wanneer er een factuur binnenkwam. Daardoor was het proces niet goed gestructureerd en repetitief van aard. Hier hebben ze inmiddels geen last meer van. Dit proces is volledig geautomatiseerd, wat tijd en geld scheelt. Er is immers minder handmatige arbeid nodig per dag.

Foutloze rapportages met dank aan Yarado

Er worden geen fouten meer gemaakt, waardoor de rapportages ook nog eens in orde zijn. Yarado doet dit heel het jaar lang, 24/7. Zelfs wanneer de financiële afdeling uitgestorven is vanwege de vakantieperiode worden de uitgaven nog steeds bijgehouden. Er zijn bovendien verdere processen geïdentificeerd die graag geautomatiseerd worden om grotere operationele voordelen te behalen voor de organisatie. Eén van die processen is het monitoren van sensordata die afkomstig is van de huizen, om huurders zo beter bij te staan.

Om dit te realiseren voert Yarado drie keer per dag bepaalde acties uit. Allereerst vraagt het systeem toegang tot Microsoft Dynamics en selecteert het de juiste locatie om de waarde in te voegen. Daarna navigeert Yarado naar de eerdere waarde, die een 'purchase order' genoemd wordt, om deze te verbinden met de factuur. De werkelijke hoeveelheid wordt daarna ingevoerd, en aan het einde wordt de gewijzigde input opgeslagen. Zo helpt Yarado Trivire dagelijks uit de brand.

Gratis totdat jouw administratieve werk geautomatiseerd is

Wij automatiseren jouw admin gratis en brengen niets in rekening totdat het werkt.  (Dat klopt, geen lock-in).

Boek een meeting
Phone Icon
Jop de Bakker

Gratis discovery call van 30 min met onze CEO, Jop!