<-- Naar het blog overzicht

Yarado opgenomen in het ISV-programma van Microsoft

6/6/2024 15:18

Yarado mag het heugelijke nieuws delen dat het opgenomen is in het Independent Software Vendors (ISV's) programma van Microsoft. Yarado is gekozen als één van dertig veelbelovende scale-ups die in de komende jaren in de gaten moeten worden gehouden, en een zetje in de rug verdienen.

Yarado en Microsoft gaan een samenwerking aan.

Concreet betekent dit dat Microsoft potentie ziet in Yarado als softwareleverancier. De software van Yarado draait in Microsofts Azure-omgeving en maakt gebruik van Microsofts Cognitive Services. De betrokkenheid bij het ISV-programma zal dus tevens leiden tot een nauwere samenwerking in de vorm van gedeelde campagnes en kennissessies.

Wat het ISV-programma van Microsoft inhoudt

Het ISV-programma van Microsoft is een programma voor high-potential partners. ISV-partners bouwen, marketen en verkopen veilig en efficiënt softwareoplossingen. Het doel is om moderne en schaalbare applicaties een podium te geven en zo te assisteren in de ontwikkeling van marktplannen.

Ook zal Yarado door de samenwerking beschikbaar zijn in Microsofts Commercial Marketplace, waardoor de software makkelijker te vinden en te gebruiken wordt voor klanten van over de hele wereld. Microsoft begrijpt dat RPA in de toekomst een belangrijke bijdrage kan leveren aan de samenwerking, en zet daar dus ook op in.

Gratis totdat jouw administratieve werk geautomatiseerd is

Wij automatiseren jouw admin gratis en brengen niets in rekening totdat het werkt.  (Dat klopt, geen lock-in).

Boek een meeting
Phone Icon
Jop de Bakker

Gratis discovery call van 30 min met onze CEO, Jop!