<-- Naar het blog overzicht

Nieuws | Yarado als nieuwe geverifieerde connector voor Microsoft Power Automate

6/6/2024 15:18

Yarado is officieel aangekondigd als geverifieerde connector voor Microsoft Power Automate. Dat betekent dat organisaties en bedrijven die met Power Automate werken makkelijk gebruik kunnen maken van de software van Yarado, vooral als verlengstuk van de software van Microsoft.

Yarado kan gebruikt worden in combinatie met Microsoft Power Automate

Yarado helpt gebruikers van Power Automate met het verhogen van de productiviteit. Eén van de problemen waar Microsoft Power Automate-gebruikers tegenaan lopen is dat de software buiten het Microsoft-landschap minder functioneel is. Wil je taken automatiseren die binnen Word, Excel en PowerPoint moeten gebeuren dan is dat geen probleem. Moet er informatie gewonnen worden vanuit een externe bron, zoals een ander ERP-systeem, dan heeft Power Automate meer moeite met het automatiseringsproces.

Yarado gebruikt RPA, Robotic Process Automation, om processen van buiten de Microsoft-omgeving aan te sluiten op Power Automate. De automatiseringssoftware van Yarado is prettig in gebruik, en verzorgt de input van andere programma's via grafische input. Dat houdt de handelingen overzichtelijk en staat toe dat het helder is voor de gebruiker wat de softwarerobot precies overneemt. Dat de processen grafisch gebeuren, staat een snelle, makkelijke koppeling met Power Automate toe. Daardoor lopen processen gestroomlijnder wanneer organisaties met Power Automate werken, maar toch net dat extra stapje willen zetten.

Wat Yarado kan doen bij Microsoft Power Automate

Tot op heden was Yarado niet geïntegreerd in de software van Microsoft, maar dit is nu wel het geval. Gebruikers kunnen met de Yarado-connector een lijst van softwarerobots ophalen, evenals een lijst met taken die door deze softwarerobot uitgevoerd zijn. Daarnaast kan een Yarado-softwarerobot meteen taken activeren in Power Automate die door Power Automate zelf niet direct uitgevoerd worden. Voor meer informatie over de werking van connector kan je terecht bij Microsoft.

Gratis totdat jouw administratieve werk geautomatiseerd is

Wij automatiseren jouw admin gratis en brengen niets in rekening totdat het werkt.  (Dat klopt, geen lock-in).

Boek een meeting
Phone Icon
Jop de Bakker

Gratis discovery call van 30 min met onze CEO, Jop!