<-- Terug naar de release notes

Update van het Portaal

In de maand juni hebben we bij Yarado weer een groot aantal verbeterpunten toegepast in onze software.

Zo is er een splinternieuwe versie van ons portaal uitgebracht. Met deze update zetten we een grote stap voorwaarts om jullie als klant een nog beter inzicht te geven in de taken van onze robot. We vertellen jullie graag ook over de andere verbeteringen die we hebben doorgevoerd.

Deze maand heeft het portaal een geheel nieuwe layout gekregen. Deze layout zorgt ervoor dat de organisatie een nog beter inzicht krijgt in waarmee onze software robot zich mee bezig houdt en hierdoor krijgen proceseigenaren een helder beeld van wat de robot aan het doen is en welke taken hij precies oppakt.

Een belangrijke toevoeging is de mogelijkheid om in geval van een foutmelding de reden van de uitval in te zien en te controleren of deze is opgelost. Op deze manier krijgt iedereen een vollediger beeld van het proces van de robot en hoe ons technische team eventuele problemen heeft verholpen.

Daarnaast kan onze robot nu naadloos samenwerken met 1Password. Dit betekent dat de robot direct gegevens en tweestapsverificatiecodes kan ophalen uit de 1Password-kluis en deze moeiteloos kan gebruiken in zijn taken. Het ongemak met handmatig invoeren van wachtwoorden en codes behoort nu definitief tot het verleden. Yarado maakt het allemaal super makkelijk en veilig.

We hopen dat deze frisse versie van ons portaal verwachtingen gaat overtreffen en dat de organisaties nu een nog beter inzicht hebben in wat onze robot allemaal voor hen kan betekenen.

We blijven ons onverminderd inzetten om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden en de werkzaamheden te vereenvoudigen.